Tirsdag den 7. juni 2016 kl. 18.30 - The New Cadillacs.

Fra Cavern Club i Liverpool til Marquee Club i London

- en aften med 60´er musik - watch out -

 

The New Cadillacs sætter fokus på beat musikken, som den udviklede sig i England i begyndelsen af 60´erne.

De har lyttet til, Rory Storm and The Hurricanes, Jimmy and the Rackets,The Big Three, The Dennissons, og ikke mindst, The Beatles, og The Rolling Stones.

The New Cadillacs har igennem koncerterne i 2015 fundet sit eget ståsted, og præsenterer nu et væld af kendte og mindre kendte hits fra den tidlige beat scene.

The New Cadillacs er gået skridtet videre og spiller nu også egne numre, hvilket gør dem ganske enestående.

 

The New Cadillacs er :

-Torben Kaas, vokal, guitar ( tidligere N´City Blues, Daytripper )

-Roald Steen, bas, vokal ( tidligere Urban Rebel, Sørensen, Christensen og Steen )

-Steen Christensen, trommer, vokal ( tidligere Royal Strings, Rainbow, Tommy Sebach m.fl.

Tirsdag den 14. juni 2016 kl. 18.30 - Danske Hits

Når Danske Hits går på scenen i Gryden den 14. juni, er der lagt op til en aften i rødt og hvidt. Danske Hits spiller – som navnet antyder – de store, danske hits fra 80’erne og frem til i dag. Der er ingen tvivl om, at numre fra bl.a. Dodo & The Dodos, Danser Med Drenge, Thomas Helmig, News og Tøsedrengene, men også nyere kunstnere som Medina og Shaka Loveless, lægger op til fællessang på Fæstningen.

Danske Hits består af top-erfarne musikere og stiller i Gryden op med Laila Engelbrecht Nilsson i front, John Andresen Vinther på trommer, Craig Herrmann på bas, Martin Stender på guitar og Ole Lund Sørensen på keyboards.

Bandet spillede til jule-picnic på City-parkeringen i december og gjorde det åbenbart så godt, at de nu har fået lov til at spille op i Gryden. De glæder sig – og det kan I også roligt gøre…, så mød op til endnu en hyggelig aften med god musik, gode venner, og picnicpigerne er klar til at tage imod jer.

 

Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.30 - Gasolin Gangsters

Gasolin Gangsters med Michael Dandanell i front på vokal, inviterer dig til en musikalsk tur ned af Rabalderstræde i selskab med Kvinde min, Stakkels Jim, Balladen Om Provoknud. På en sommerdag og på banen derudad, skal vi simpelthen kun have det bedste til mig og mine venner. Vi håber på Masser af succes og skal helt sikkert også en tur ud ad Langebro!

Michael har til lejligheden sammensat holdet således, at Hr. Jakob Holm trakterer bassen, Prinsen og Goldmann tager sig af guitarerne og Hr Janus Stick vil betjene trommerne, og Dandanell selv vil selvfølgelig synge det bedste han har lært. Han kan ikke andet for som han siger: "This is my life"!

Kom og syng med på de kendte klassikere, og få genopfrisket de lidt glemte, men stadig gode sange fra den gang mor var dreng. Mine damer og Herrer...VELKOMMEN TIL EN AFTEN MED GASOLIN GANGSTERS ! (Følg os på facebook).

Det siger vi picnic piger også, vi glæder os til et genhør med alle de gamle ørehængere fra dengang vi var unge, og det er desværre nogle år siden, og også til en hyggelig aften sammen med Jer og GASOLIN GANGSTERS, der helt sikkert får gryden i kog.

 

Tirsdag den 28. juni 2016 kl. 18.30 - Money for notting.

Money for nothing er et 5/6 mands orkester fra Sjælland som udelukkende spiller musik fra det legendariske orkester Dire Straits.

Da orkesteret blev dannet, var det med den helt klare mission, at det skulle lyde præcis som når Mark Knopfler og drengene fra Dire Straits selv spiller.
Der er derfor lagt stor omhu i musikken, og det musikalske forbillede er Dire Straits live koncert album ”Alchemy” fra 1984.

Bandets medlemmer har i sin nuværende konstellation spillet sammen i snart 3 år, men musikerne har hver i sær spillet i mange forskellige sammenhænge i snart 30 år. Oprindeligt var bandets navn ”Alchemy”, men efter nogle år blev man enige om det mere mundrette navn ”Money for nothing” Udover alle de kendte Dire Straits numre har Money for nothing selvfølgelig også de store Mark Knopfler solo-klassikere med på repertoiret.
Bandet:
Guitar og lead vokal Lars Hansen
Keybords og kor Nikolaj Brandt
Guitar og kor Per Nørregaard
Bas og kor Jan Weiberg
Trommer Nick Thomsen
Til tider, på saxofon Lars Kristian Sørensen

Der er hermed lagt op til endnu en aften med god musik, så picnicpigerne håber I kigger forbi med picnicstolene og madkurven til en hyggelig aften.

Tirsdag den 12. juli 2016 kl. 18.30 - Nobody`s Walking.

”Nobody's Walking” er et popband bestående af fem yderst rutinerede musikere, alle med et fælles mål, nemlig at spille god musik, for folk som gerne vil have en fest.
I front står Rene som gennem de sidste 16 år har været forsanger i det nu opløste “Once-Again”. Claus og Kim på guitar og kor vil mange sikkert kunne genkende fra det legendariske ”Karl Herman's Trio”. Johan holder fuldstændig styr på rytmesiden når han sidder bag trommerne og suppleres på forrygende vis af Ruben på bas, begge med masser af erfaring fra tidligere bands.

Nobody’s Walking tog sin begyndelse i foråret 2010 og har med stor succes underholdt til fødselsdage, bryllupper, havnefester og på diverse cafeer og værtshuse. 
Repertoiret er en god blanding af populære sange af danske kunstnere som Bamses venner, Kim Larsen, Rasmus Seebach, Big Fat Snake og Thomas Helmig. Men også numre af internationale navne som Beatles, Slade, Garth Brooks og Johnny Cash pryder sætlisten, og listen er lang, for der er mange gode kunstnere, man ikke kan komme uden om, når der skal spilles god musik.

Det lyder rigtig godt, og der bliver helt sikkert noget at synge med på, så kom i gyden til et par hyggelige timer med god musik, og vi picnicpiger glæder os til at se jer. Så håber vi bare at vejrguderne er med os.

Tirsdag den 19. juli 2016 kl. 18.30 - Medley

Medley behøver ikke så megen introduktion på Vestsjælland. Nu spiller det populære partyband på 16. år, og de er selvfølgelig også at finde i Gryden igen i denne sæson, nærmere bestemt tirsdag den 19. juli. De kalder det selv for Danmarks hyggeligste havefest! Sidste år regnede deres koncert næsten væk, men både de og lydfolkene, samt et lille men trofast publikum holdt ud. I år bliver vejret helt sikker bedre! Medley er det perfekte band til en god fest.

Deres repertoire spænder vidt, fra Abba til Avicii og fra Dodo til DAD – så der er noget for de fleste. Der bliver helt sikkert også fest på Fæstningen, når Marlene og hendes fire drenge, René, Carsten, Thomas og Ole byder op til dans og ikke mindst fællessang. I april fyldte Medley Korsør Kulturhus – mon ikke de også kan fylde Gryden?! Festen starter klokken 18.30, og der er som altid gratis adgang og mulighed for at købe mad og drikkevarer på pladsen.

Vi picnicpiger glæder os til at byde Medley velkommen til en rigtig hyggelig aften,  og jeg tror ikke alene de kan fylde gryden, de kan helt sikkert også bringe den i kog. Så grib picnicstolen og kom af sted, håber vi ses.

Tirsdag den 26. juli 2016 kl. 18.30 - Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat og velklingende liveband med et repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! Et band med et hold af musikere, som har erfaring fra et hav af optrædener i forskellig regi, blandt andet X Factor og ikke mindst Dansk Melodi Grand Prix.

Soulman Group spiller hits fra de seneste seks årtier inden for pop, soul og funk: Michael Jackson, Stevie Wonder, James Brown, Lukas Graham, Daft Punk, Marvin Gaye, Prince, Gnarls Barkley og mange flere.

Soulman Group er et unikt tilbud til den kræsne musikelsker, men også den festglade, som vil have gang i gaden.

Og vi vil helt sikkert have gang i gryden, og det er jeg sikker på, der kommer med det repertoire. Så mød op til en hyggelig aften, vi picnicpiger står klar til at tage i mod jer.

Tirsdag den 2. august 2016 kl. 18,30 - Move Out

Move Out er et velspillende band, der består af fire drenge, der forstår at sætte gang i festen med velspillede cover-numre i mange forskellige stilarter. Spilleglæde, karisma og alsidighed er nøgleord, og om det er rock eller pop, stille eller bombastisk, nyt eller gammelt, så kan det findes i vores repetoire.
Bandet består af 
Kenneth Vester (forsanger og guitarist)
Mads Bodzioch (trommeslager)
Sonny Kaiser (guitarist)
Tim Groset (bassist)
Mød op til endnu en hyggelig aften, og vi glæder os til at opleve Move Out som bl.a. har spillet til Kalundborg Rocker og Kalundborg Festuge. Der bliver helt sikkert noget at glæde sig til og vi picnicpiger er klar i vores lille bod, som gør en forskel, når vi skal booke musik til vores picnickoncerter.
 

Tirsdag den 9. august 2016 kl. 18.30 - Dandanell and the Far out Boys

Gryden kommer igen i kog med Dandanell and The Far Out Boys, og hvem kender ikke det velspillende band, der kan få en hver til at synge med og sætte gang i en fest.

Til de der ikke kender dem, kan vi oplyse at Dandanell and the far out Boys er et 4 mands coverband med rocket kant, der er garanti for at piske en stemning op til hvilket som helst festlig anledning fra halballer til byfester, markeder, festivals, MC-klubber, festuger og større private arrangementer.

Kendetegnende er den gode vokal, det sublime samspil, twin guitars og evnen til at få folk på gulvet og synge med. Med os må ALLE på dansegulvet mere end en gang. Setlisten tæller over 200 numre så der er med garanti noget til enhver smag. Mon ikke der kommer lidt Kim Larsen, Gasolin, TV2 og vi skal ikke glemme Gustav Wincklers "gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Det var på Capri, ja vi kan blive ved, men det er meget nemmere at komme og få en rigtig hyggelig aften med god musik, og picnicpigerne er helt sikkert også på pletten, vi vil nemlig ikke gå glib af en fest med bandet.