Tirsdag den 8. august 2017 kl. 18.30 - Dandanell and the Far Out Boys

Gryden kommer igen i kog med Dandanell and the Far Out Boys - og hvem kender ikke det velspillende band, der kan få enhver til at synge med og sætte gang i en fest.

Dandanell and the Far Out Boys er et 4 mands coverband, med rocket kant, der er garant for at piske en stemning op.

Kendetegnene er den gode vokal, det sublime samspil, twin guitars og evnen til at få folk til at danse og synge med. Med en sætliste på over 200 numre, er der garanti for noget for enhver smag. Mon ikke der kommer lidt Kim Larsen, Gasolin, TV2, samt ikke at forglemme Gustav Wincklers "Gem et lille smil til det bli´r gråvejr". Det var på Capri, ja vi kan ved. Så kom i Gryden den 8/8-17 og få en rigtig hyggelig aften med god musik.

Picnicigerne er helt sikkert bag baren for vi vil nemlig ikke gå glip af en fest med Dandanell and the Far Out Boys.

Tirsdag den 6. juni 2017 kl. 18.30 - Silverbacks

Er du til flotte vokalharmonier, seje basgange, svingende trommer, og heftige guitarriffs, er Silverbacks det helt rigtige valg til en succesfuld aften.  Bandet spiller gedigen dansemusik med en god snert af rock, blues og soul.

Der spilles ”absolutely live” uden brug af div. tekniske hjælpemidler eller backingtracks, så musikken emmer af intensitet og kommer godt udover scenekanten i fint samspil med publikum.

De fire musikere har hver især mange års rutine indenfor forskellige genrer og det gør, at bandet er i stand levere et særdeles bredt og alsidigt repertoire.

bandets medlemmer er:

Tom Noach (vokal/guitar/mundharpe)

Hans Hansen (vokal/bas),

Sonny Lillevang (trommer)

Bjarne Nielsen (vokal/guitar) 

 

 

Vi picnic piger glæder os til at komme i gang, og håber rigtig mange kigger forbi til en hyggelig aften med god musik. Så er det bare det med vejret!!!! Håber vi ses?

 

 

Tirsdag den 13. juni 2017 kl. 18.30 - The Recycled

The Recycled - et Rock´n´ Pop band.

Bandet har eksisteret i mere end 15 år - musikken er blandet og de spiller det musik de selv elsker, alt fra 60´er rock´n´roll over 70´ernes disko til nyere kunstnere som Sting, Michael Jackson, U2, og meget andet.

De spiller musik fordi de kan lide det - og har ry for at spille med stor energi og udstråling. Det er en bred vifte af den musik, vi alle kan lide, så gryden er nok et besøg værd tirsdag den 13.

Vi picnicpiger glæder os, og det håber vi også I gør, så kig forbi til endnu en god koncert.

Tirsdag den 20. juni 2017 kl. 18.30 - Just Hits

Kun hits – og helt live! Vær med når Just Hits Partyband leverer hit efter hit… Der er 99,9% dansegaranti når Just Hits åbner posen med alle de kendte hits nye som gamle - både danske og udenlandske.

Just Hits har et bredt repertoire og spænder over flere årtier og kunstnere - blot for at nævne et udpluk er ABBA, Dodo, Roxette, Stevie Wonder og Rugsted / Kreutzfeldt på listen. Det hele er serveret af bandets 5 medlemmer som er stærkt velfunderede i musikkens verden og med stor indlevelse leverer en helt autentisk og 100 procent live optræden.

  • Bandet består af:
  •  Vokal Christina Charlotte Sieling Hansen
  •  Guitar og kor Henrik Wentzer Olsen
  • Bas og kor Per Henriksen
  • Keyboard og kor Morten Walther
  • Trommer og kor Per Søderquist.

Det lyder som en fin buket af den musik vi kan lide, jeg er sikker på Henrik og hans band kan få gryden i kog, så tør I blive væk, vi gør ikke, så skal vi ikke sige vi ses den 20. juni!

Tirsdag den 27. juni 2017 kl. 18.30 - Nobody´s Walking

”Nobody's Walking” er et band bestående af fem yderst rutinerede musikere, alle med et fælles mål, nemlig at spille god musik, for folk som gerne vil have en fest.
I front står Rene som gennem 16 år var forsanger i det nu opløste “Once-Again”. Claus og Kim på guitar og kor vil mange sikkert kunne genkende fra det legendariske ”Karl Herman's Trio”. Johan holder fuldstændig styr på rytmesiden når han sidder bag trommerne og suppleres på forrygende vis af Ruben på bas, begge med masser af erfaring fra tidligere bands.

Nobody’s Walking tog sin begyndelse i foråret 2010 og har med stor succes underholdt til picnic-koncerter, havnefester, på diverse cafeer og værtshuse samt private arrangementer. 
Repertoiret er en god blanding af populære sange af danske kunstnere som Bamses venner, Kim Larsen, Rasmus Seebach, Big Fat Snake og Thomas Helmig. Men også numre af internationale navne som Slade, Garth Brooks og Johnny Cash pryder sætlisten, og listen er lang for der er mange kunstnere man ikke kan komme uden om, når der skal spilles god musik.

Picnicpigerne glæde sig til endnu en hyggelig aften med Nobody´s Walking, og det er der sikkert mange andre, der også gør, så kig forbi.

Tirsdag den 4. juli 2017 kl. 18.30 - Medley

Tag madkurven, campingstolen og et par gode venner med under armen, og nyd den ugentlige picnic-koncert på Fæstningen til tonerne fra det populære, lokale band MEDLEY.

Bandet behøver ikke så megen præsentation, for de har været et fast indslag i picnic-programmet i Korsør i mange år. De spiller nu på 17. år og er mere efterspurgte end nogensinde før.

Det skyldes ikke mindst bandets sangerinde Marlene, der i den grad kan få publikum med, når der skal synges og danses. Hun bliver bakket op af Thomas (guitar), Carsten (bas), René (trommer) og Ole (keyboards), og tilsammen spiller de nogle af de største danske og internationale hits fra 70’erne og helt frem til i sidste uge.

Det gør de også den 4. juli kl. 18.30 på scenen i Gryden, hvor Picnicpigerne sørger for drikkevarer til favorable priser, Mario er også på plads med sine kæmpepandekager og pølser i alle afskygninger, og publikum sørger for det gode humør. MEDLEY lover til gengæld at spille noget, de fleste kan synge med på. Så håber vi selvfølgelig vejrguderne er med os. Husk der er gratis adgang.  Kig forbi til en hyggelig aften, hvor vi sammen med Medley skal have sat gryden i kog.

Tirsdag den 11. juli 2017 kl. 18.30 - Fire Halve

Med 10 år på bagen er Firehalve et solidt og sammentømret band, der udover kærligheden til musikken vægter venskab, humor og socialt samvær meget højt.
 
Repertoiret indeholder en god del af den nyere danske sangskat, hvor Kim Larsen, TV2, Gnags og Shubidua går hånd i hånd med f. eks. Shaka Loveless, Chuck Berry og Volbeat.
 
Kan du ikke stå stille når sangen gjalder, bassen buldrer, keyboardet flyder, trommerne tordner og guitaren synger...så skal du ikke snyde dig selv for en festlig aften med Firehalve.
 
Firehalve består af: 
 
Leon Kristiansen: Sang og Guitar
Tobias Taylor: Bas og Kor
Bobi Nicic: Keyboard
Thomas Sonne Arvidson: Guitar og Kor
Faruk Demiri: Trommer

Tirsdag den 18. juli 2017 kl. 18.30 - Move Out

Move består af fire drenge, der forstår at sætte gang i festen med velspillede cover-numre i mange forskellige stilarter.

Spilleglæde, karisma og alsidighed er nøgleord og om det er rock eller pop, stille eller bombastisk, nyt eller gammelt, så kan det findes i deres repetoire.

Bandet består af 
Kenneth Vester (forsanger og guitarist)
Mads Bodzioch (trommeslager)
Sonny Kaiser (guitarist)
Tim Groset (bassist)

Tirsdag den 25. juli 2017 kl. 18.30 - RR Rocke´n Rollers

The Rock´n Rollers er bandet der spiller alle de største 50´og 60´hits i Scandinavian - I bedste rock´n roll stil, men med i et nutidigt udtryk og snit. Ta' ikke fejl.. Holdet bag dette legendariske band spiller og arbejder med alverdens største navne.

Når The Rock´n Rollers mødes er det for at dyrke deres passion for netop denne type af musik, for at have det sjovt sammen og for at have det sjovt med publikum!

Bandet er stolte over at kunne præsentere Hr. Jimmy Sørensen som er bandets forsanger og frontmand. Han er holdleder for både bandet og lokalpolitikken i Kalundborg. Bag tangenterne finder man Hr. Thomas Køhl Hansen som gennem 30 år har trampet mange flygler i stykker. På Elektrisk Elguitar finder vi Danmarks hurtigste Peter Schou. Takten sættes og slås stabilt af Hr. Jens Eyde, uddannet i samtidigt trommespil i LA, USA. Den solide bund for det hele lægges af den øvede Hr. Troels Køhl Hoby-Hansen som mestrer basguitarens finere kunst.

Det fede hold spiller Johnny B Good så det hyler og Hey Jude så det tuder. Glæd dig,- det bliver et brag.

Tirsdag den 1. august 2017 kl. 18.30 - Hits´n´covers

Når Hits `n´ Covers vender tilbage til Gryden, er det et af årets højdepunkter for det erfarne band. Med sig i bagagen har de gode oplevelser fra små og store spillejobs over hele landet, men Picnic koncerterne har en helt speciel plads hos partybandet, der er kendt for at sætte gang i festen. Stemningen, beliggenheden og picnincpigerne er alt sammen med til at gøre aftenen til noget, vi ser frem til hver sommer.

Bandet der består af 6 erfarne musikere, smitter tilhørerne med spilleglæde, og med de to dygtige sangerinder Tina Lerche Jørgensen og Gitte Davidsen i front er scenen sat for en god musikalsk oplevelse når Hits som ’Sømand af verden’, ’For Evigt’ og ’Simply The Best’ bliver sendt afsted.

Picnicpigerne er klar til endnu en fest med det dygtige band, så har I ikke oplevet dem før, er der en glimrende mulighed den 1. august! Så mød op i gryden til en hyggelig aften med gode venner og rigtig god musik.